Osatali CGI alati

I pored toga što je Autodesk naš najveći partner na polju softvera za CGI, VFX, VR i rendering, u našoj ponudi nalaze se još neka rešenja koja vam preporučujemo kao dodatak kreativnim alatima koje nudimo. 

Enscape

Real-time rendering i VR

Sa Enscape tehnologijom renderinga u realnom vremenu vaš projekat će impresionirati iz svakog ugla, čak i pri prikazu različitog doba dana. 

Dajte svojim klijentima VR iskustvo kao da je vaš objekat već́ izgrađen: Sa Oculus Rift / HTC VIVE i Enscape, virtualni prolaz kroz vašu zgradu je samo jedan klik

V-Ray

V-Ray za ShektchUp i Rhino

V-Ray je komercijalni rendering plug-in (dodatak) za softverske aplikacije za 3D računarsku grafiku. V-Ray se koristi u medijima, industriji dizajna, zabave i igara, industrijama kao što su filmska produkcija i produkcija video igara, industrijski dizajn, dizajn proizvoda i arhitektura.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO