Scroll for more

Transoft

AutoTURN

Pouzdana analiza projekata saobraćajnica

AutoTURN se koristi za pouzdanu analizu dizajna/projekata puteva i saobraćajnica, uključujući raskrsnice, kružne raskrsnice, terminale za autobuse, utovarne prostore, parkinge ili bilo koji od zadataka koji uključuju proveru pristupa vozila, klirense kao i putanje skretanja i manevrisanja.

TORUS Roundabouts

Projektovanje kružnih tokova

TORUS Roundabouts  vam pruža prave alate za pametnije i efikasnije projektovanje kružnih tokova. On generiše inicijalnu geometriju poštujući referentne kriterijume i daje povratne informacije u realnom vremenu u odnosu na preporučene dimenzione i analitičke okvire.

NEXUS Intersections

Vrhunsko rešenje za projektovanje raskrsnica

NEXUS Intersections je vrhunsko rešenje za dizajn raskrsnica na novim projektima izgradnje i kao i na projektima rehabilitacije koji nudi operacije vozila, geometrijski dizajn i bezbednosne performanse zajedno u jednom sveobuhvatnom paketu.

ParkCAD

Napredno projektovanje parkinga

ParkCAD je napredni CAD softver koji korisnicima pruža odgovarajuće alate za brže i pametnije dizajniranje rasporeda parkiranja u odnosu na tradicionalne CAD metode. Njegovi moćni alati za optimizaciju i editovanje, korisnicima će znatno povećati produktivnost.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO