Trimble Connect

Trimble Connect je klaud platforma koja povezuje prave ljude sa pravim konstruktivnim podacima u pravo vreme. Ona pruža najnovije informacije o objektu koji su spremni za izgradnju: Pregledajte, pregledajte i upućujte Tekla modele, crteže i druge podatke koji su vam potrebni za uspešan projekat izgradnje.

Trimble Connect osnovne funkcionalnosti

Sa Trimble Connect možete raditi u bilo kom trenutku, bilo gde i sa bilo kog uređaja. Uvek radite sa pouzdanim i tačnim informacijama. Trimble Connect se može koristiti u različitim fazama tokova posla, kao što su koordinacija dizajna i pregled, komunikacija na licu mesta i off-sajt, kao i upravljanje aktivnostima i zadacima tokom celog projekta.

Možete podeliti Tekla modele, crteže i drugu dokumentaciju: Pregled, revizija, referenciranje i arhiviranje sa istorijom revizije. Trimble Connect ima jednostavan korisnički interfejs za desktop i mobilne uređaje (iOS i Android), pa čak i za Mixed Realiti (MR) uređaje. Platforma vam pomaže da održite kontrolu nad promenama zahvaljujući stalnoj saradnji, tako da skupe prerada prouzrokovane zastarelim informacijama postaju neprijatna prošlost.

Trimble Connect povezuje podatke tokom svake faze životnog ciklusa zgrade kako bi održali svoj projekat u okviru plana i budžeta. Možete da otpremate i delite dokumente iz preko 50 industrijskih alata ili dodajte svoj izvor koristeći moćni API (Application Programming Interface). Trimble Connect i alati za radne procese su dostupni na 16 jezika.

  • Status projekta na prvi pogled
  • Moderni modeli i planovi uvek sa vama
  • Podaci se čuvaju u sigurnom oblaku
  • Delite podatke sa projektnim timom
  • Komunikacija zasnovana na modelu
  • Istorija projekta je automatski sačuvana
  • Može se koristiti svuda
  • Potpuno skalabilan

Trimble Connect za Teklu - dodatne pogodnosti


Kada radite sa strukturnim projektima, imate pristup Trimble Connect radnim procesima koji omogućavaju ažurirane podatke za sve zainteresovane strane: Inženjering, gradnju, logistiku i gradilište.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO