Razmišljajte u 3D.

Crtajte u 3D.

SketchUp

Arhitektura

Oživite svoje ideje

Od konceptualnog dizajna do građevinske dokumentacije, 3D softver za  arhitekturu SketchUp obavlja ceo posao.

SketchUp je dizajniran da se ponaša kao vaša ruka - više kao olovka nego komplikovani softver za 3D modeliranje. SketchUp će vam omogućiti da efikasno nacrtate sve što možete zamisliti. Tokom procesa dizajniranja, SketchUp vam pomaže da analizirate probleme i dovedete projekat do realizacije.

Poslovni enterijeri

Dizajn za posao

Od individualnih unapređenja do korporativnih enterijera, SketchUp-ov paket komercijalnih proizvoda za 3D modeliranje ima alate za ceo projekat.

Eliminišite iznenađenja i skupe revizije tako što ćete jasno predstaviti svoj dizajn. Prikažite varijacije i detalje dizajna tako što ćete proizvesti visokokvalitetne slike i videozapise ili animirati model. Želite li da zainteresirane strane projekta zaista dožive vaš dizajn? Uvedite ih u svoj projekat u razmeri 1:1 koristeći SketchUp Viewer na AR/VR uređajima

Gradnja

Manje iteracija, više gradnje

Koristite SketchUp 3D softver za modeliranje da bi ste obezbedili efikasniju koordinaciju, sprečili naknade prerade i izgradili objekat uz što manje problema.

Ništa nije bolje od 3D modela za vizuelizaciju složenih uslova na terenu, strukturnih veza i sistema za izgradnju. Svaki minut koji utošite na proveru detalja i kreiranje jasnih 3D crteža, štedi vreme i novac u izbegnutim preradama i kašnjenju. Pojednostavite gradnju tako što ćete smoje projekte jasnoo i efikasno komunicirati u 3D uz pomoć programa SketchUp.

Dizajn kuhinja, kupatila i enterijera

Izvrsni enterijeri, na vaš način

Od kuhinja i kupatila do preuređenja kuća, SketchUp je 3D softver za dizajn enterijera koji oživljava vaše ideje.

Ne morate sve modelirati od nule. U stvari, stotine hiljada 3D modela koji predstavljaju stvarne proizvode dostupni su za preuzimanje (besplatno!) sa SketchUp-ovog 3D Warehouse-a. Pronađite modele proizvoda svojih omiljenih proizvođača i postavite ih direktno u vaš projekat.

Pejzažna arhitektura

Pomerite planine svojim dizajnom

Od rasadnika do parkova, pejzažni arhitekti koriste SketchUp da ožive svoje ideje.

Brzo pretvorite konturne linije u površine, pozicionirajte sve elemente i na neravnom terenu i modifikujte postojeći teren. Počnite sa 2D CAD datotekama, 3D modelima, DEM podacima ili uvezite sopstvene slike i podatke dobijene skeniranjem. Još bolje, koristite alatku Geo-lokacije za SketchUp i unesite tačne slike terena jednim klikom dugmeta.

3D Štampa

Napravite ono što zamislite

SketchUp je softver za modeliranje za 3D štampanje koji je jednostavan, zabavan i predvidljiv.

Preobrazite jednostavne oblike u maštovite strukture koristeći alatke SketchUp Move i Scale. Sa Solid alatima, možete lako manipulisati geometrijom. SketchUp razume STL kao i čitavu gomilu drugih formata 3D datoteka - tako da su vaši modeli uvek samo jedan klik od standardnog formata za 3D štampanje.

Izgradnja stanova

Izgradite pouzdano i efikasno

Od velike ideje do izgradnje, SketchUp je 3D softver za izgradnju u kojem možete da realizujete ceo projekat.

SketchUp je 3D softver za projektovanje zgrada koji se ponaša više kao olovka nego kao komplikovan CAD program. SketchUp vam se sklanja sa puta tako da efikasno možete crtati sve što zamislite. Tokom procesa dizajniranja, SketchUp vam pomaže da analizirate eventualne probleme i najstavite sa izgradnjom.

Urbanističko planiranje

Šira slika, na dohvat ruke

Od konceptualnog modela do konačne ponude, SketchUp je 3D softver za urbanistički dizajn koji pomaže planerima da posao završe ucelosti.

Uvezite 2D CAD datoteke, 3D modele, DEM podatke ili sopstvene snimke iz vazduha i podatke dobijene skeniranjem i upotrebite ih kao polaznu tačku za vaš projekat planiranja. Još bolje, koristite alatku Geo-lokacije za SketchUp i unesite tačne slike terena jednim klikom dugmeta. Kada dobijete teren, možete ga brzo izmeniti.

Izrada nameštaja

Isprobajte varijacije dizajna u 3D

Eksperimentisanje u softveru za obradu drveta ili softveru za dizajniranje nameštaja je mnogo jeftinije od eksperimentisanja u radionici. Koristite SketchUp da biste vizualizovali onoliko verzija dizajna koliko želite bez trošenja jednog komada drveta. Uverite se da je vaša ideja moguća i već u SketchUp-u uklonite sve greške pre nego što krenete sa radom u radionici.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO