SketchUp Viewer

 • SketchUp Viewer za HoloLens

  Iskusite svoj dizajn tako što ćete 3D modele doživeti u mešovitoj realnosti (Mixed Reality)  i zakoračiti u novi i moćan način istraživanja, razumevanja i deljenja svog rada.

  Iskustvo

  Fizički modeli traže vreme i novac. Modeli mešovite realnosti (Mixed Reality) u SketchUp Viewer-u mogu se beskonačno rekonstruisati i menjati prema vašim potrebama. Ko je čuo za model skale 1: 1? Sa SketchUp Viewer-om, možete se uroniti u projekat u svojoj punoj veličini za najbolje moguće iskustvo onoga kako će vaš dizajn zaista izgledati.

  Sarađujte

  Angažujte ceo svoj tim i pokrenite zajedničku lokaciju ili distribuiranu "We-see" sesiju gledanja. Komunicirajte putem “chat“-a i zvuka, i koristite virtuelne "vodičeve za vid" da biste razumeli ko gleda šta. Koristite SketchUp Viewer da biste doživeli, razumeli ili rešili složenu prostornu dinamiku.

  Koordinirajte

  Lako „letite“ oko projektnih modela tako što ćete izabrati sa liste scena koje ste kreirali u SketchUp-u, a zatim fokusirajte konverzaciju tako što ćete uklopiti slojeve „on-and-off“ modela. SketchUp Viewer takođe sadrži funkcije kao što su Tape Measure i Entiti Info alati, tako da su važne informacije (praktično) na dohvat ruke.

 • SketchUp Viewer za mobilne uređaje

  Orbit, istražite i predstavite 3D modele na iOS i Android uređajima

  Orbit bilo gde

  Orbit, pan, i zumirajte svoje SketchUp modele gde god da se nalazite. Izaberite iz predefinisanih Scena da biste brzo skakali oko projekata ili igrali „fli-through“ animacije.

  Prisutni u pokretu

  Povežite se na 3D Warehouse, Dropbox, Google Drive, Trimble Connect ili jednostavno uzmite modele iz prijemnog sandučeta e-pošte. Napred, pristupite svojim 3D modelima bilo gde!

  Tvoji modeli, na tvoj način

  Iskoristite punu snagu SketchUp-a sa segmentima, ortografskim i perspektivnim kamerama, vidljivošću slojeva, X-Ray modom, ivicama i stilovima.

  Pozivanje detalja

  Želite kritične detalje i podatke na dohvat ruke? SketchUp Viewer poziva dimenzije iz vašeg SketchUp modela i omogućava vam da izvršite merenja u letu.

 • SketchUp Viewer za desktop

  Tražite jednostavno rešenje da biste pregledali SketchUp dizajn u 3D-u na vašem računaru?

  Koristite SketchUp Viewer za radnu površinu da biste pregledali dizajn u 3D. Tako je jednostavno za korišćenje, a lako će impresionirati svakog klijenta. Nije potrebno prethodno 3D iskustvo u modeliranju.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO