SketchUp Studio

Najlakši način za dizajniranje

SketchUp Studio je najjednostavniji način da sa sigurnošću upravljate svojim projektima. Modelirajte svoj objekat pomoću SketchUp alata koje poznajete i volite, plus svi alati za analizu koji su vam potrebni za izgradnju energetski efikasnih zgrada.

Bez obzira na ciljeve vašeg projekta, možemo vam pomoći. Bez obzira da li dizajnirate pasivni niskoenergetski dom, sa ciljem da ispunite izazove koje od 2030 godine donosi nova regulativa, ili imate neki drugi cilj, SketchUp Studio vam pomaže da postignete konsenzus o tome kako da poboljšate svoj projekat i manje brinete da li ste na pravom putu.

Raspakujte svoj set alata

SketchUp Pro za Desktop

Lak za korišćenje korisnički interfejs i intuitivni alati čine SketchUp najlakšim načinom da dizajnirate vašu zgradu u 3D.

Sefaira

Analizirajte potrošnju energije, količinu dnevne svetlosti, temperaturu i HVAC pre izgradnje.

 

Saradnja i skladištenje u oblaku

Koordinirajte rad na modelima sa zainteresovanim stranama koristeći Trimble Connect.

Grafika za prezentaciju

Podelite kvalitetnu i primamljivu grafiku koristeći SketchUp, LayOut i Sefaira.

Aplikacije za virtuelnu i proširenu realnost

Prođite kroz modele projekata sa svojim klijentima u kancelariji ili na licu mesta u razmeri 1:1 koristeći širok asortiman AR/VR i mobilnih aplikacija.

 

Model u pokretu

SketchUp for Web vam omogućava da radite na modelu iz bilo kog mesta, bilo kada - bez instaliranja bilo čega.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO