SketchUp Pro

 • Učinite sve mnogo lakšim

  SketchUp je koristan od najranijih faza dizajna do kraja izgradnje. Programiranje, izrada dijagrama, razvoj dizajna, detalja, dokumentacije, RFI-i gde god vam trebaju crteži, potreban vam je SketchUp Pro.

  Brzo postanite dobri

  Da li je iko, ikada tražio komplikovan CAD softver? SketchUp je definitivno najintuitivniji i najjednostavniji 3D alat za crtanje.

  Pomislite crtanjem u 3D

  SketchUp je dizajniran da se ponaša kao produžetak vaše ruke, tako da možete nacrtati sve što želite, onako kako želite.

  Kreirajte precizne i veoma detaljne modele

  SketchUp je tačan do hiljaditog dela inča (0,0254 mm), tako da možete dizajnirati, specificirati i planirati sa onoliko detalja koliko vam je potrebno.

  Proizvedite skalirane i precizne crteže

  SketchUp nije samo za 3D modele. Nacrtajte planove, elevacije, detalje, blokove naslova i mnogo više sa LayOut -om. Kada se vaš model menja, manja se i vaš dokument.

  Generišite dokumente za prezentacije

  Sa LayOut -om, opremljeni ste za dizajn stranice, izradu nacrta, vektorsku ilustraciju i slajd prezentacije: sve što vam je potrebno da objasnite sve.

  Kreirajte ubedljive „walkthroughs”

  Koristite SketchUp Pro da pretvorite svoje modele u animirani „walkthrough” i „flyover“ koji objašnjavaju svaki detalj.

 • Pronađite 3D model bilo čega

  Pronađite 3D model bilo čega

  3D Warehouse je najveće svetsko skladište besplatnih 3D modela, i radi bez problema sa SketchUp-om. To znači dodatne elemente, nameštaj, opremu, frontove, čitav kuhinjski sudoper (bukvalno) sve je na dohvat ruke sa samo nekoliko klikova.

  Pronađite model od pouzdanog proizvođača

  U saradnji sa partnerima, proizvođačima, kao što su Herman Miller, Formica, Thermador i mnogim drugim, trudimo se da 3D Warehouse-a napravimo najbolje mesto na internetu kako biste pronašli model specifičnog objekta iz stvarnog sveta. Sada kada definišete rernu za kuhinju, možete biti sigurni da radite sa preciznom geometrijom, a da ne spominjemo lepe modele.

  Prisutni na bilo kom uređaju

  Kada postavljate svoje modele u 3D Warehouse, lako ih možete izvuci na telefon ili tablet pomoću aplikacije SketchUp Mobile Viewer. Zatim, budite u korak sa klijentima i saradnicima gde god želite, koliko god želite.

 • Jednostavno je moćno

  Modeli i dokumentacija

  Uz LayOut, ubacite SketchUp prikaze modela gde god želite na stranicama vašeg dokumenta. Ovi "pogledi" su živi pogledi na vaš projekat. Kada se vaš model promeni, ažuriraju se svi vaši prikazi. Recite zbogom potrebi da izvozite milion slika iz SketchUp-a.

  Napravite lepe crteže

  LayOut  donosi osećaj SketchUp-a u 2D prostor na neuporedivo lep način. Linije, senke, teksture, tekst, dimenzije, blokovi naslova: sve tačno onako kako želite.

  Intuitivni vektorski crteži

  LayOut-ovi alati za crtanje su kao SketchUp-ovi: jednostavni, pametni i zabavni. I zato što sve što nacrtate je vektor, skaliranje i rotiranje se može učiniti s najvećom preciznošću.

  Dimenzije, detalji, objašnjenja

  Koristite alate za merenje koji se prikače na ivice SketchUp modela i brzo podešavaju format, skalu i preciznost prikazanih merenja. Prilagodite oblacima preko kontrola za težinu linije, strelicu i zakrivljene linije, formatiranje fontova, razmak između linija ... Dobijate sliku, a i svi ostati.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO