Razmišljajte u 3D.

Crtajte u 3D.

SketchUp

REŠENJA PO OBLASTIMA

Šta god radili SketchUp može biti rešenje za vas

Najintuitivniji način za dizajniranje, dokumentovanje i komuniciranju vaših ideja u 3D. SketchUp je koristan od najranijih faza dizajna pa sve do završetka rada  Bez obzira da li dizajnirate zgrade, enterijere, nameštaj ili nešto drugo, SketchUp može biti pravo rešenje za vas.

SKETCHUP PROIZVODI

Ne ograničavajte sebe, SketchUp sigurno neće

Modelujte, prezentujte, podelite i oživite vaš dizajn pomoću SketchUp aplikacija na vašem desktop-u ili webu. Koristite SketchUp da biste pregledali dizajn u 3D, na računaru, iOS i Android uređajima ili impresionirajte svakog klijenta tako što ćete 3D modele doživeti u mešovitoj realnosti. 

Brzo postanite dobri

Postoji razlog zbog kojeg je SketchUp sinonim za prijateljski softver za 3D modelovanje u kojem se greške lako ispravljaju. SketchUp ne žrtvuje upotrebljivost u korist funkcionalnosti. Počnite crtanjem linija i oblika. Potisnite i povucite površine da biste ih pretvorili u 3D oblike. Razvucite, kopirajte, rotirajte i obojite kako bi ste napravili bilo šta što želite.

 

Pogledajte „Kako početi“ video.

Naučite, gledanjem SketchUp-ovih početnih, srednjih i naprednih video tutorijala koje možete pronaći na SketchUp-ovom websajtu i You Tube kanalu..

Saznajte više o SketchUp alatima.

SketchUp-ova baza znanja je kompletna enciklopedija za 3D modelovanje.

Postavite pitanje na SketchUp forumima.

SketchUp forumi su podržani od strane stručnjaka za SketchUp koji žele da vam pomognu. Postavite pitanje i pogledajte sami.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO