Autodesk za studente i obrazovne institucije

Današnji izazovi će biti rešeni od strane sutrašnjih dizajnera. Zato Autodesk daje studentima, nastavnicima i obrazovnim institucijama besplatan pristup softveru za dizajn, aplikacijama za kreativnost i resursima za učenje. Sa milionima profesionalnih korisnika, Autodesk je svetski lider u na polju softvera za 3D dizajn u proizvodnji, građevinarstvu i inženjeringu kao i u segmentu medija i zabave.

Preuzmite besplatni softver

Obrazovne licence sa mrežnim opcijama i opcijama zasnovanim na klaudu omogućavaju vam da učite bilo kada i bilo gde; samostalno, sa timom, ili kao deo grupe.

Takmičenja i događaji

Unapredite svoje veštine, pokažite svoj talenat i izgradite portfolio tako što ćete ući u takmičenja koja sponzoriše Autodesk.

Akademija za dizajn

Autodesk® Design Academy pomaže studentima i nastavnicima da istraže svet dizajna. Bilo da ste početnik koji traži jednostavne vežbe, entuzijasta koji traži novi izazov, ili instruktor kojem treba materijal za kurs, Design Academy ima nešto za svakoga. Budite inspirisani istaknutim člancima i predstavite svoj dizajn u sekciji portfolia.

Studentska ekspertska mreža

Studentska ekspertska mreža može vam pomoći da potvrdite veštine, izgradite iskustvo i unapredite rezime.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO