PNY

PNY-ov portfolio komercijalnih proizvoda obuhvata širok asortiman standardnih i profesionalnih Solid State Drives, memorijskih modula, NVIDIA® grafičkih kartica, fleš memorijskih kartica, USB fleš diskova, kao i kompletnu liniju dodataka za mobilne uređaje. 

Opredelili smo se da, u skladu, sa našom osnovnom ponudom, predstavimo NVIDIA grafičke kartice, pre svega u profesionalnom segmentu.

Od zapanjujućeg industrijskog dizajna do naprednih specijalnih efekata do složene naučne vizualizacije, Quadro je najveća svetska platforma za vizuelno računarstvo.

NVIDIA QUADRO

Od zapanjujućeg industrijskog dizajna do naprednih specijalnih efekata do kompleksne naučne vizualizacije, Quadro® je najveća svetska platforma za vizuelno računarstvo. Zbog toga je izbor miliona kreativnih i tehničkih stručnjaka širom sveta, koji su izabrali Quadro kako bi ubrzali svoj rad. Samo Quadro ima najnapredniji ekosistem hardvera, softvera i alata za transformaciju današnjih izazovnih problema u poslovne uspehe sutrašnjice.

Detaljnije

NVIDIA TESLA

GPU ZA SERVERE U DATA CENTRIMA

Ubrzajte najzahtevnija HPC i hiper-skalirana opterećenja u data centru sa NVIDIA® Tesla® grafičkim procesorima. Naučnici i istraživači sada mogu da razgraniče petabajte podataka brže nego što bi mogli da koriste tradicionalne procesore, u aplikacijama koje se protežu od istraživanja energije do dubokog učenja. Tesla akceleratori takođe isporučuju snagu potrebnu za pokretanje kompleksnih simulacije brže nego ikada ranije. Plus, Tesla isporučuje najviše performanse i korisničku gustinu za virtuelne desktop računare, aplikacije i radne stanice.

Detaljnije

NVIDIA® NVS™

NOVI STANDARD ZA MULTI-DISPLEJ PROFESIONALNU GRAFIKU

NVIDIA® NVS™ grafičke kartice pružaju sve što vam je potrebno za pokretanje bilo koje vrste instalacije višestrukog prikaza za vaše poslovanje. Bez obzira da li vam je potrebno više ekrana na radnoj površini ili želite da postavite spektakularan zidni displej za digitalnu signalizaciju, NVS proizvodi imaju funkcije i mogućnosti da zadovolje sve vaše potrebe.

NVS ploče pružaju neverovatnu fleksibilnost, bez obzira na povezivanje ekrana i veličinu kućišta. Upravljajte svim Display Port, DVI i VGA ekranima pomoću ove dokazane kombinacije hardvera i softvera.

NVIDIA nViev® tehnologija vam omogućava da lako upravljate mnogim prozorima preko više ekrana visoke rezolucije i virtuelnih desktopa sa panoramskim pregledom čitavog radnog prostora. Čak možete kreirati i profile da biste sačuvali pozicije aplikacija preko displeja i desktopa i ponovo ih pokrenite klikom na dugme.

Detaljnije

NVIDIA QUADRO SYNC

Rešenja NVIDIA Quadro SYNC omogućavaju stvaranje sjajnih, savršeno sinhronizovanih displeja ultra-visokih rezolucija koji zadovoljavaju potrebe vizuelizacije i prezentacije u svim industrijama. Dizajnirane za fleksibilnost i skalabilnost, ploče Quadro SYNC se povezuju sa odabranim NVIDIA Quadro grafičkim procesorima, sinhronizuju ih s displejima ili projektorom koji su njima povezani. Quadro SYNC takođe omogućava NVIDIA Quadro Mosaic™ tehnologiju na tim sinhronizovanim displejima i projektorima, pružajući jednostavan način za skaliranje rezolucije bilo koje aplikacije.

Quadro SYNC i Quadro GPU podržavaju Windows i Linux, pružajući robustan sistem koji vam omogućava:

  • Multi-projektorske sisteme ili video zidove bez uticaja na performanse
  • Usaglašavanje ulaza za uređaje sa više ulaznih displeja kao što su 4K projektori ili paneli
  • Pravilan stereoskopski 3D prikaz preko više sistema
  • Usaglašavanje displeja ili projektora sa spoljnim vremenskim izvorima

Detaljnije

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO