Vico Office za dizajn

 

Integrisano 5D Rešenje za BIM

Procesi za dizajn ugrađeni u Trimble Vico Office su ulaz za rad u okviru integrisanog paketa. Bilo da li želite da bolje upravljate dizajnom, kreirate procenu troškova zasnovanu na modelu, ili da radite na, na modelu baziranim rasporedima, da biste započeli, koristite Vico Office modul za dizajn.

Kombinacija tri modula u okviru rada na projektu uvodi potpuno novu dubinu u razumevanje vašeg projekta. Umesto da se oslanjate isključivo na tradicionalne 2D dokumente da bi ste preneli sve što znate o projektu, sada možete da idete mnogo dublje i da razumete dizajn uz više informacija nego ikada ranije.

Document Controller

Informacije o dizajnu dolaze u građevinske projekte iz sve raznovrsnijih izvora; projektni dizajn može uključivati hiljade crteža i desetine modela, od kojih se svaki može revidirati više puta pre nego što projekat bude završen. „Document Controller“ je Vico Office ulaz za čuvanje i upravljanje projektnim informacijama svih vrsta.

Detaljnije

Takeoff Manager

Što su su preciznije date količine, to je preciznije kalkulacija i plan. Vico Takeoff Manager generiše brze i tačne, na modelu i lokaciji bazirane kalkulacije, izvedene iz 3D modela kreiranih pomoću bilo kojeg standardnog BIM alata.

Detaljnije

Location-Breakdown Manager

Lokacije drže ključ bolje organizacije projekta, kako u fazi pripreme gradnje, tako i na licu samom gradilištu. Količine elemenata razvrstane po lokaciji pružaju tačnije rasporede, preciznije procene i pomažu u ublažavanju rizika. Definisanje preciznih lokacija je od presudne važnosti za pružanje detaljnih BIM informacija i Vico Office je jedino rešenje koje ih ugrađuje u 4D i 5D proces.

Detaljnije

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO