Vico Office za troškove

 

Integrisano 5D Rešenje za BIM

Procena troškova bazirana na modelu se pokazala kao jedan od najvažnijih procesa koje je BIM automatizovao; sada možete da koristite 3D modele ili 2D crteže da brzo kvantifikujete projekte što vam ostavlja mogućnost da više vremena budete fokusirani na ostale aktivnosti neophodne za dobijanje projekta.

Progresivni pristup Vico Office-a za procenu troškova, obezbeđuje nezamenljivu fleksibilnost prilikom određivanja cene projekta. Bilo da želite da kreirate procenu odozgo prema dole, u konceptualnoj fazi, za ciljanu visinu troškova ili da napravite detaljnu procenu za konačnu ponudu, Vico Office je rešenje za vas.

Kombinacija tri modula će vam omogućiti da napravite predmer i predračun iz 2D planova, 3D modela ili u hibridnom režimu. Sa pripremljenim specifikacijama, možete nastaviti da dinamički povezujete dizajn direktno sa kalkulacijom. Na kraju, radni paketi mogu biti dodeljeni podizvođačima u skladu sa podelom projekta.

Cost Planner

Cost Planner modul u Vico Office je prvi i najrobusniji alat na tržištu za pripremu procena zasnovanih na modelu. Korišćenjem ulaznih informacija iz dizajna koje dolaze iz Document Controller-a i količina kojima se upravlja kroz Takeoff Manager, funkcija planiranja troškova u Vico Office-u obezbeđuje zaista integrisanu procenu. Količine iz dizajna se mapiraju direktno na sklopove i komponente koje se mogu kreirati tokom rada ili koriste ranije definisani šabloni.

Detaljnije

Takeoff Pad

Iako su 3D modeli sve popularniji u građevinarstvu, većina projekata se i dalje ugovara putem 2D PDF dokumenata. Vico Office Takeoff Pad dozvoljava korisniku najbolje od oba sveta, prihvatajući predmer iz tradicionalnih 2D crteža, kao i 3D modela.

Detaljnije

Work Package Manager

Priprema procene cene projekta je samo polovina bitke kada pokušavate da dobijete posao; nakon što je tender otkupljen, došlo je vreme da se ukupna procena razbije u pakete za izvršenje. Work Package Manager je potpuno integrisan sa Cost Planner-om kako bi omogućio korisniku da alocira svoje budžetske stavke direktno u pakete za otkup.

Detaljnije

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO