Trimble BIM

TEKLA

Kontrola celokupnog procesa gradnje

U Tekli smatraju da je “I” kao “Informacija” u BIM-u zauzima izuzetno značajno mesto. U SAD, projektni odbor Nacionalnog građevinskog informativnog modela (NBIMS-US ™) vidi BIM modele kao zajednički izvor znanja i informacija o objektu, a saradnja zainteresovanih strana je još jedna osnovna karakteristika BIM-a.

Detaljnije

SKETCHUP

Razmišljajte u 3D. Crtajte u 3D.


Postoji razlog zašto je SketchUp sinonim za jednostavan, a funkcionalan softver za 3D modeliranje.

 

Detaljnije

VICO OFFICE

5D BIM OKRUŽENJE ZA GRAĐEVINU

Građevinska industrija se brzo menja. Povećana potražnja za efikasnošću, kraća vremena isporuke i viši kvalitet podstiču vlasnike i izvođače radova da usvoje nove poslovne modele i tehnologije koji će im doneti prednost nad konkurencijom.

Detaljnije

Scroll for more

Tekla

BIM (informaciono modeliranje zgrada) je inteligentni 3D modelski proces koji daje stručnjacima za arhitekturu, inženjering i građevinarstvo (AEC) sredstva i alate za efikasnije planiranje, projektovanje, izgradnju i upravljanje zgradama i infrastrukturom.

SketchUp

Postoji razlog zbog kojeg je SketchUp sinonim za softver za 3D modeliranje koji je jednostavan i lak za koršćenje: ne žrtvujemo lakoću korišćenja radi funkcionalnosti. Počnite crtanjem linija i oblika. Potisnite i povucite površine da biste ih pretvorili u 3D oblike. Pomerajte, kopirajte, rotirajte, bojite i napravite šta god želite.

Vico Office

Građevinska industrija se brzo menja. Integracija procesa i poboljšana komunikacija tokom životnog ciklusa konstrukcije do konstrukcije se pokazala kao suštinski deo ove promene. Integrisana isporuka projekata i BIM tehnologija su današnje zvučne reči, a neophodnost stvarno integrisane društvene BIM platforme postaje očigledna.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO