Fizička simulacija

Od kapljice vode do širokog plavetnila otvorenog okeana, od malenog kamečića koji skakuće do srušene zgrade, od prekrasnih kaustika na dnu bazena do disperzije svetlosti kroz prizmu; svi ovi fizički fenomeni mogu se stvarno modelirati na računaru. Next Limit već 20 godina obezbeđuje softver koji čini, upravo to.

MEDIA & ENTERTAINMENT

Brojni su razlozi zbog kojih nije uvek moguće koristiti stvarne elemente prilikom stvaranja sadržaja za medije i zabavu. Na primer, poplava stana sa stvarnim nameštajem i elementima je skupa i potencijalno opasna. Umesto toga, može se koristiti softver za simulaciju zasnovan na fizici, tj. dinamici fluida. U drugim situacijama, morate kreirati sintetičke slike i na taj način simulirati stvarsnot.

VR I VIDEO IGRE

Iskustva virtuelne realnosti su bolja kada su stvari koje se dešavaju u virtuelnom svetu oko vas realne. Staklo koje je nerealno kreirano može uticati na vaše iskustvo u virtuelnom svetu. Naša sposobnost oponašanja realnosti u kombinaciji sa našim softverom za simulaciju pomaže u poboljšanju VR i Game iskustava.

INDUSTRIJA 4.0

Ključni koncept industrije 4.0 je "pametna fabrika", u kojoj se mnogi delovi proizvodnog toka simuliraju u bezbednom okruženju. Robotska ruka se može simulirati i obučiti u virtuelnom proizvodnom okruženju, gde su stvari bezbedne. Naš softver omogućava simulaciju spojeva i servo motora, oba ključna elementa za realističnu simulaciju robota.


REALFLOW

RealFlow je industrijski standardni softver za simulaciju kretanja fluida. Brz i jednostavan za korišćenje, kompatibilan je sa svim glavnim 3D platformama.

Detaljnije

RealFlow | Cinema 4D

RealFlow | Cinema 4D vam pruža najbolju simulaciju kretanja tečnosti, direktno unutar Cinema 4D. Sada možete postići visoko kvalitetne simulacije.

Detaljnije

RealFlow | Maya

RealFlow | 3dsMax

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO