Rendering

Next Limit tehnologija omogućava korisnicima da stvaraju materijale, postavljaju svetla i kamere i prikazuju 3D scene, sve na neverovatno realističan i intuitivan način, što rezultira slikama koje se ne mogu razlikovati od fotografija.

DIZAJN PROIZVODA

Obezbedite  potpunu preciznost vizuelizaciji vašeg dizajna i brzo kreirajte virtualne prototipe. Next Limit tehnologija donosi potpunu realističnost fizike prave svetlosti, besprekorno je tačna i predvidiva - što pruža zapanjujuće rezultate bez potrebe za dodatnim podešavanjem. Njegova jednostavnost upotrebe znači da ne morate biti stručnjak za CG da bi ste ga maksimalno iskoristiti.

ARHITEKTURA

Next Limit ima savršeno rešenje za vrhunske vizualizacije čiji je kvalitet ne zaostaje za fotografijama. Fizički korektna simulacija pomaže da se predvidi kako će prirodno i veštačko svetlo uticati na dizajn. Tehnologija renderinga kompanje Next Limit je toliko tačna, zapravo, da je mnogi arhitekti koriste ne samo za završne prikaze, već i kao sastavni dio procesa dizajna.

AUTOMOBILSKA INDUSTRIJA

Svi veliki proizvođači automobile intenzivno koriste tehnologiju vizuelizacije kompanije Next Limit koja im nudi kompletan paket za dizajnere i inženjere. Njegovo fizički korektno osvjetljenje omogućava im stvaranje vizualizacija koje su u potpuno realne, čime se štedi na visokim troškovima proizvodnje prototipova za testiranje.


MAXWELL

Maxwell - 3D rendering softver za arhitekte i dizajnere. Maxwell, legendaran po svom kvalitetu i realizmu, daje odlične rezultate jednostavnim podešavanjem, što vam omogućava da se fokusirate na osvetljenje.

Detaljnije

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO