Proizvodi

Next Limit tehnologija omogućava korisnicima da stvaraju materijale,aterijale, postavljaju svetla i kamere i prikazuju 3D scene, sve na neverovatno realističan i intuitivan način, što rezultira slikama koje se ne mogu razlikovati od fotografija

REALFLOW

Simulacija kretanja fluida

RealFlow je industrijski standardni softver za simulaciju kretanja fluida. Brz i jednostavan za korišćenje, kompatibilan je sa svim glavnim 3D platformama.

Stranica proizvoda

REALFLOW CINEMA 4D

Simulacija kretanja fulida

RealFlow | Cinema 4D vam pruža najbolju simulaciju kretanja tečnosti, direktno unutar Cinema 4D. Sada možete postići visoko kvalitetne simulacije.

Stranica proizvoda

CARONTEFX

Off-line kinematika za igre

CaronteFX je visoko integrisani na fizici baziran alat za nimaciju i editing za Unity. Cilj je da se obezbede alati neophodni za stvaranje visokokvalitetne off-line kinematike koja se može igrati kasnije tokom igre. Kompatibilan je sa Unity 5 i Unity 2017.

Stranica proizvoda

MAXWELL

Rendering

Maxwell - 3D rendering softver za arhitekte i dizajnere. Maxwell, legendaran po svom kvalitetu i realizmu, daje odlične rezultate jednostavnim podešavanjem, što vam omogućava da se fokusirate na osvetljenje.

Stranica proizvoda

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO