Next Limit i CGI

DIGITALNA SIMULACIJA I RENDERING

Rastući proces digitalizacije, komunikacije između mašina i mašina i automatizacije otvara put novoj revoluciji: tzv. industriji 4.0. Predviđanja su da će uključivanje tehnologija simulacije i mašinskog učenja imati još veći uticaj od prethodne revolucije, podstičući stvarnu transformaciju kompanija i proizvodnih procesa.

Fabrike budućnosti neće biti u potpunosti povezane i motorizovane, već će ih nadgledati jedinice sa veštačkom inteligencijom, koje će se baviti stalnom optimizacijom svih procesa. Obuka i dizajn ove inteligencije, zajedno sa ljudima, će imati vitalnu ulogu u fizičkim simulacijama.

Dizajn mašina i robota se dešava u virtuelnim okruženjima, gde će biti moguće testiranje bez potrebe stvaranja pravog prototipa, jer će virtuelni prototip imati potpuno tačne fizičke osobine. Ista postavka će naknadno služiti za obučavanje jedinice veštačke inteligencije u obavljanju optimalnih zadataka (maksimalne efikasnosti i sigurnosti) zahvaljujući automatskom reprogramiranju s Deep Learning tehnikom.

Takođe u logistici proizvoda ili u performansama robota u različitim uslovima u okruženju, Next Limit ima mnogo toga da ponudi. Simulacija fluida (tradicionalno povezana sa audiovizuelnom proizvodnjom) može se primeniti na novo polje, što omogućava simuliranje složenih interakcija između automatizovanih mašina i njegovih postavki ili između proizvoda i lanca proizvodnje, pakovanja i transporta.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO