Next Limit - "No limit"" u CGI

Eksperti za tehnologiju digitalne simulacije i vizuelizacije visokog kvaliteta

 Next Limit je specijalizovan za istraživanje i razvoj inovativnih softverskih proizvoda koji podržavaju fizičke simulacije i vizuelizaciju u oblasti inženjeringa, vizuelnih efekata, arhitekture i dizajna. Next Limit je zaslužio svetsku reputaciju za kvalitet, mogućnosti i svestranost svojih simulacionih alata.

Rastući proces digitalizacije, komunikacije između mašina i mašina i automatizacije otvara put novoj revoluciji: tzv. industriji 4.0. Predviđanja su da će uključivanje tehnologija simulacije i mašinskog učenja imati još veći uticaj od prethodne revolucije, podstičući stvarnu transformaciju kompanija i proizvodnih procesa.

Fabrike budućnosti neće biti u potpunosti povezane i motorizovane, već će ih nadgledati jedinice sa veštačkom inteligencijom, koje će se baviti stalnom optimizacijom svih procesa. Obuka i dizajn ove inteligencije, zajedno sa ljudima, će imati vitalnu ulogu u fizičkim simulacijama.

Dizajn mašina i robota se dešava u virtuelnim okruženjima, gde će biti moguće testiranje bez potrebe stvaranja pravog prototipa, jer će virtuelni prototip imati potpuno tačne fizičke osobine. Ista postavka će naknadno služiti za obučavanje jedinice veštačke inteligencije u obavljanju optimalnih zadataka (maksimalne efikasnosti i sigurnosti) zahvaljujući automatskom reprogramiranju s Deep Learning tehnikom.

Takođe u logistici proizvoda ili u performansama robota u različitim uslovima u okruženju, Next Limit ima mnogo toga da ponudi. Simulacija fluida (tradicionalno povezana sa audiovizuelnom proizvodnjom) može se primeniti na novo polje, što omogućava simuliranje složenih interakcija između automatizovanih mašina i njegovih postavki ili između proizvoda i lanca proizvodnje, pakovanja i transporta.

Simulacija svih fizičkih kretanja

 Od kapljice vode do širokog plavetnila otvorenog okeana, od malenog kamečića koji skakuće do srušene zgrade, od prekrasnih kaustika na dnu bazena do disperzije svetlosti kroz prizmu; svi ovi fizički fenomeni mogu se stvarno modelirati na računaru. Next Limit već 20 godina obezbeđuje softver koji čini, upravo to.

Render ili fotografija, pogodite

Next Limit tehnologija omogućava korisnicima da stvaraju materijale, postavljaju svetla i kamere i prikazuju 3D scene, sve na neverovatno realističan i intuitivan način, što rezultira slikama koje se ne mogu razlikovati od fotografija.

 

Next Limit proizvodi

KREIRAMO SADAŠNJOST - ISTRAŽUJEMO BUDUĆNOST

Next Limit proizvodi našli se svoju primenu u brojnim televizijskim reklamama i igranim filmovima. Pored toga izuzetno visok kvalitet simulacija i rendera čine Next Limit proizvode neizostavnim alatima u mnogim arhitektonskim i dizajnerskim studijima širom sveta.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO