Eksperti za tehnologiju digitalne simulacije i vizuelizacije visokog kvaliteta

Next Limit - "No limit" u CGI

 Next Limit je specijalizovan za istraživanje i razvoj inovativnih softverskih proizvoda koji podržavaju fizičke simulacije i vizuelizaciju u oblasti inženjeringa, vizuelnih efekata, arhitekture i dizajna. Next Limit je zaslužio svetsku reputaciju za kvalitet, mogućnosti i svestranost svojih simulacionih alata.

Simulacija fizike

SIMULACIJA SVIH FIZIČKIH KRETANJA

Od kapljice vode do širokog plavetnila otvorenog okeana, od malenog kamečića koji skakuće do srušene zgrade, od prekrasnih kaustika na dnu bazena do disperzije svetlosti kroz prizmu; svi ovi fizički fenomeni mogu se stvarno modelirati na računaru. Next Limit već 20 godina obezbeđuje softver koji čini, upravo to.

Rendering

RENDER ILI FOTOGRAFIJA - POGODITE

Next Limit tehnologija omogućava korisnicima da stvaraju materijale, postavljaju svetla i kamere i prikazuju 3D scene, sve na neverovatno realističan i intuitivan način, što rezultira slikama koje se ne mogu razlikovati od fotografija.

Next Limit proizvodi

KREIRAMO SADAŠNJOST - ISTRAŽUJEMO BUDUĆNOST

Next Limit proizvodi našli se svoju primenu u brojnim televizijskim reklamama i igranim filmovima. Pored toga izuzetno visok kvalitet simulacija i rendera čine Next Limit proizvode neizostavnim alatima u mnogim arhitektonskim i dizajnerskim studijima širom sveta.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO