Scroll for more

Mix Zona

LINEAR

BIM softver za MEP i procesna postrojenja

liNear GmbH je dobavljač inovativnih softverskih rešenja i usluga za dizajn klimatizacije, vodovoda i procesnih postrojenja. liNear nudi verovatno najveći portfolio dizajnerskog softvera za inženjering i građevinskih usluga. Na jednom mestu su programi za; crtanje, proračune i simulacije.

AGACAD

Najširi spektar dodatnih alata za Revit

AGACAD Ltd. razvija T4R © (Tools 4 Revit®) dodatke za Autodesk® Revit® i profesionalni BIM softver za oblasti arhitekture, inženjeringa, gradnje i upravljanja objektima. Poslujući od 1991. godine, AGACAD je bio među prvim Autodesk Authorized Developers za razvoj aplikacija za produktivnost koji poboljšavaju rad Autodesk Revit korisnika.

TRANSOFT

Rešenja za projektovanje saobraćajnica

Transoft Solutions razvija i podržava inovativni CAD softver koji, inženjerima, arhitektama i tehničarima, obezbeđuje uštedu vremena za izradu projekata i tehničke dokumentacije za infrastrukturne projekte. Proizvodi Transoft-a postali su de facto standard u segmentu saobraćaja širom sveta što Transoft čini svetskim liderom u ovoj oblasti.

NEXT LIMIT

"No limit"" u CGI

Next Limit je specijalizovan za istraživanje i razvoj inovativnih softverskih proizvoda koji podržavaju fizičke simulacije i vizuelizaciju u oblasti inženjeringa, vizuelnih efekata, arhitekture i dizajna. Next Limit je postigao svetsku reputaciju za kvalitet, mogućnosti i svestranost svojih simulacionih alata.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO