Dlubal BIM
Efikasna saradnja sa brojnim programima

RFEM/RSTAB - UKLJUČENI INTERFEJSI

Efikasno projektovanje uz BIM

BIM (Building Information Modeling) je efikasan metod rada za planiranje i realizaciju zgrada, koji se zasniva na razmeni informacija između svih učesnika u procesu izgradnje. Ovo se prvenstveno postiže kroz brojne interfejse za razmenu podataka u RSTAB i RFEM.

Detaljnije

RFEM/RSTAB I AUTODESK REVIT

Integracija sa Autodesk Revit

RFEM/RSTAB komunicira sa Revit-om koristeći direktni interfejs. Na ovaj način moguće je kreirati nove modele i prilagoditi modifikacije u oba pravca. Tako RFEM i RSTAB savršeno dopunjuju Revit .

 

Detaljnije

RFEM/RSTAB I TEKLA STRUCTURES

Integracija sa Tekla

Pomoću direktnog interfejsa integrisanog u programe kompanije Dlubal Softvare, lako možete preneti detaljni analitički model konstrukcije iz Tekla Structures u RFEM/RSTAB.

 

Detaljnije

Scroll for more

Dlubal Softvare i BIM

Za Dlubal Softvare je veoma važno da obezbedi opcije za projektovanje u skladu sa BIM konceptom. Brojni interfejsi implementirani u programima za strukturnu analizu; RFEM i RSTAB olakšavaju i čine komfornijom razmenu podataka sa najčešće korišćenim rešenjima (kao što su CAD programi).

Integracija sa Autodesk Revit

RFEM i RSTAB komuniciraju sa Revit-om koristeći direktni interfejs. Na ovaj način moguće je kreirati nove modele i prilagoditi modifikacije u oba pravca. Tako se Revit i RFEM/RSTAB savršeno dopunjuju.

Integracija sa Tekla Structures

Pomoću direktnog interfejsa integrisanog u programe kompanije Dlubal Softvare, lako možete preneti detaljni analitički model konstrukcije iz Tekla Structures u RFEM/RSTAB.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO