BIM zona

AUTODESK

Integrisani BIM alati za projektovanje i izgradnju.

Detaljnije

TRIMBLE BUILDINGS

Rešenja za životni ciklust u građevini

Detaljnije

Dlubal Software

Programi za strukturnu analizu u skadu sa BIM konceptom.

Detaljnije

BIM USLUGE

Implementacija BIM rešenja i obuka

  

Detaljnije

Scroll for more

Autodesk BIM

BIM (informaciono modeliranje zgrada) je inteligentni 3D modelski proces koji daje stručnjacima za arhitekturu, inženjering i građevinarstvo (AEC) sredstva i alate za efikasnije planiranje, projektovanje, izgradnju i upravljanje zgradama i infrastrukturom.

Trimble Buldings

Sa BIM tehnologijom, se digitalno konstruišu jedan ili više tačnih virtualnih modela zgrade. Oni podržavaju dizajn kroz sve faze, omogućavajući bolju analizu i kontrolu. Ovi kompjuterski generisani modeli sadrže preciznu geometriju i podatke potrebne za izgradnju, proizvodnju i ostale aktivnosti kroz koje se objekat realizuje.

Dlubal Software

Dlubal Softvare programi uključuju širok spektar korisnih funkcija koje možda nedostaju u sličnim programima za strukturnu analizu. Neke od njih su navedene ovde. Stoga, RFEM i RSTAB nisu samo dobra alternativa drugom softveru za strukturalnu analizu, kao što su SAP 2000, STAAD Pro, RISA, Robot Structural Analysis, SCIA Engineer, SOFiSTiK itd., nego su veoma često prvi izbor za inženjere.

PMO ima visoko kvalifikovani tehnički tim sa ekspertizom na polju implementacije i praktične primene BIM tehnologija. U uvođenju Revit-a trudimo se da ponudimo napredne obuke i konsalting korisnicima. Kurs Revit-a može biti specijalizovan za sledeće delatnosti: arhitektura, građevina i konstrukcije i projektovanje elektro, mašinskih, protivpožarnih i ViK instlacija.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO