M&E COLLECTION

SVE ZA CGI NA JEDNOM MESTU

Media & Entertainment Collection daje animatorima, dizajnerima i stručnjacima za vizuelne efekte alate koji im pomažu u stvaranju upečatljivih efekata, verodostojnih 3D karaktera i zapanjujućih okruženja za film, TV i igre.

 • ZAINTERESOVANI STE ZA POST-PRODUKCIJU?

  Postprodukcija počinje kada se završi snimanje. U kompletnoj filmskoj i televizijskoj industriji, kompanije se oslanjaju na postprodukcioni softver kako bi obezbedili vrhunske alate i povećali produktivnost u 3D modeliranju i animaciji, kompoziciji, video editingu itd..

  Od virtualne produkcije do VR

  Od virtuelnog seta za snimanje do stvaranja izvrsnih iskustava, Autodesk softver donosi napredne tehnologije za konvergenciju virtuelne proizvodnje i virtuelne stvarnosti (VR).

  Post-produkcija za VR

  Tim iz Saint George Studio iz Pariza, govori o tome kako su prilagodili svoje alate i pristupa za rešavanje postprodukcionih zadataka na VR filmu "Alteration.

  Snaga klaud-a

  Sve više naših korisnika koriste snagu klaud-a kako bi uradili  rendering, kreirali virtuelne kancelarije i svoj rad učinili efikasnijim .

 • ZAINTERESOVANI STE ZA RAZVOJ VIDEO IGARA?

  Autodesk pravi softver za dizajn igara koji programerima omogućava da njihovi svetovi i karakteri ožive. Autodesk nudi širok spektar proverenih 3D alata za razvoj igara, od koncepta do lansiranja. 

  Virtuelna realnost

  Virtuelna realnost (VR) je sledeći korak u stvaranju potpuno novih iskustava u igri. Dizajnerima igara je potreban softver koji može da napraviti zapanjujuće virtuelne svetove uz efikasne performanse.

  Proceduralno kreiranje sadržaja

  Svetovi u igrma postaju sve veći i složeniji. Programeri igara moraju brzo i efikasno da kreiraju sadržaj sa radnim tokovima koji mogu da skaliraju na dizajn igre.

  Alati koji rade zajedno

  Savremeni razvoj igara zahteva korišćenje različitih alata i tehnika. Programeri traže softver koji može da podrži radne tokove njihovog tima.

  Alati za kreiranje karaktera

  Autodesk softver omogućava alate koji se koriste za stvaranje najneverovatnijih karaktera u igricama, od veoma jednostavnih karaktera do likova složenih performansi .

  Odlične performanse

  Dizajneri igara moraju da obezbede brzo učitavanje i itaraciju. Naši alati su dizajnirani tako da pružaju optimalne performanse reprodukcije i manipulacije sadržajem igara.

  Kompletna integracija

  Autodesk softver dizajniran je tako da obezbeđuje visoko prilagodljivu i fleksibilnu platformu koja može da podržava čak i najnaprednije radne tokove.

 • ZAINTERESOVANI STE ZA VIZUELNE EFEKTE?

  Autodesk softver za vizuelne efekte (VFX) profesionalcima donosi moderne alate za rad. Saznajte nešto više o izazovima koje donosi u VFX industrije, kako za umetnike, tako i za studije i kako do rešenja.

  Evolucija u animaciji

  Proces animacije i izrade vizuelnih efekata se razvio. Pogledajte kako izgleda  potpuno novo iskustvo u izradi vizuelnih efekata.

  Budućnost produkcije - klaud

  Pogledajte kao veterani vizuelnih efekata na panel diskusiji razmišljaju o tome kako klaud, big data i analitički alati menjaju VFX industriju.

  Arnold - rendering budučnosti

  Marcos Fajardo, osnivač Solid Angle, otkriva svoju viziju Arnold-a i govori o tome zašto je uzbuđen zbog budućnosti renderinga.


VIŠE VREDNOSTI, VEĆA FLEKSIBILNOST, JOŠ JEDNOSTAVNIJE ZA RAD

Pristup širokom izboru osnovnog softvera za vaš rad na 3D dizajnu

Uzmite alate koji su vam potrebni sada iu budućnosti, kako se kolekcija i vaše preduzeće razvijaju.

Izaberite pojedinačne proizvode koje želite da koristite

Preuzmite i instalirajte ono što želite, kad god želite – bez obzira da li je to samo povremeno, da ispunite zahteve određenog projekta ili klijenta, ili da istražite nove tokove posla.

Iskoristite moć klaud-a

Koristite softver za reality-capture i 3D skeniranje i pregledajte i kreirajte bogate vizualizacije.

UKLJUČENI PROIZVODI

 

Maya, 3ds Max, MotionBuilder, SketchBook for Enterprise, Mudbox, Character Generator, ReCap Pro, Autodesk Rendering, Cloud storage (25 GB)

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO