Autodesk i CGI

NEKA VAŠA MAŠTA OŽIVI

Media & Entertainment proizvodi daju animatorima, modelarima i stručnjacima za vizuelne efekte alatke koje im pomažu u stvaranju upečatljivih efekata, verodostojnih 3D karaktrera i zapanjujućih okruženja za film, TV i igre.

Film i TV

ALATI ZA VIZUALNE EFEKTE

Autodesk softver za profesionalce u oblasti vizuelnih efekata (VFX) pokreće savremene proizvodne pajplajne.

Izrada video igara

DIZAJN I RAZVOJ VIDEO IGARA

Autodesk proizvodi softver za dizajn igara koji omogućava programerima igara da ožive svoje likove i svetove.

Indie game studiji

Počnite da pravite igru već danas

Nikada nije bilo lakše ući u razvoj indie igara. Budite inspirisani, povežite se sa zajednicom i pronađite potrebne alate.

M&E Collection

Svi CGI alati na jednom mestu

Media & Entertainment Collection daje animatorima, dizajnerima i stručnjacima za vizuelne efekte alate koji im pomažu u stvaranju upečatljivih efekata, verodostojnih 3D karaktera i zapanjujućih okruženja za film, TV i igre.

Pojedinačni proizvodi

Autodesk nudi širok spektar proverenih i potvrđenih 3D alata za razvoj igara, od koncepta do lansiranja na tržište. Autodesk pravi softver za dizajn igara koji omogućava programerima da ožive svoje karatkere i svetove. Pogledajte najnovije verzije Autodesk alata i otkrijte nove funkcionalnosti za izradu igara. dovedu u život. Autodeskov softver za vizuelne efekte (VFX) donosi niz modernih alate neophosnih profesionalcima.

Autodesk i CGI

Kako je počelo

Autodesk je svoje angažovanje na Media & Entertainment polju počeo 1996. godine. U San Francisku je osnovana podržnica koja je pood imenom Kinetix objavila 3ds Max. Od tada pa sve do danas Autodesk ulaže značajna sredstva u razvoj M&E proizvoda, bilo u sopstvenim razvojnim centrima bilo kroz akvizicije proizvoda i kompanja. 

 

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO