Autodesk i CGI

 

NEKA VAŠA MAŠTA OŽIVI

 

Media & Entertainment proizvodi daju animatorima, modelarima i stručnjacima za vizuelne efekte alatke koje im pomažu u stvaranju upečatljivih efekata, verodostojnih 3D karaktrera i zapanjujućih okruženja za film, TV i igre.

M&E Collection

Svi CGI alati na jednom mestu

Media & Entertainment Collection daje animatorima, dizajnerima i stručnjacima za vizuelne efekte alate koji im pomažu u stvaranju upečatljivih efekata, verodostojnih 3D karaktera i zapanjujućih okruženja za film, TV i igre.

 

 

 

 

Pojedinačni proizvodi

Autodesk CGI proizvodi

Autodesk nudi širok spektar proverenih i potvrđenih 3D alata za razvoj igara, od koncepta do lansiranja na tržište. Autodesk pravi softver za dizajn igara koji omogućava programerima da ožive svoje karatkere i svetove. Pogledajte najnovije verzije Autodesk alata i otkrijte nove funkcionalnosti za izradu igara. dovedu u život. Autodeskov softver za vizuelne efekte (VFX) donosi niz modernih alate neophosnih profesionalcima.

Korisnici

Upoznajte naše korisnike

Dugogodišnjim radom na polju Autodeskovih alata za Media and Entertainment uspostavili smo saradnju sa velikim brojem kompanjia svih veličina i iz različitih segmenata M&E-a . Bilo da su u pitanju firme koje se bave razvojem najkvalitetnijih igara, postprodukcijom ili  specijalnim efektima sa svima smo uspostavili odnos koji je pre svega partnerski, a tek onda prodavac - kupac.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO