Enscape

 

NEKA VAŠ RAD POSTANE UMETNOST

Sa našom tehnologijom renderinga u realnom vremenu vaš projekat će impresionirati iz svakog ugla, čak i pri prikazu različitog doba dana.

Nema potrebe da pažljivo prilagodite svoju perspektivu pre nego što startujete rendering, samo pokrenite Enscape i idite do mesta koje želite. Enscape će vam olakšati život i oduševiti vaše klijente nakon što vidite svoj projekat!

Dajte svojim klijentima VR iskustvo kao da je vaš objekat već́ izgrađen: Sa Oculus Rift / HTC VIVE i Enscape, virtualni prolaz kroz vašu zgradu je samo jedan klik.

Prestanite objašnjavati svoje crteže - zadivite klijente svojim idejama i ponudite im virtualno iskustvo njihovog arhitektonskog projekta.

Enscape obično radi zajedno sa Revit-om ili SketchUp-om, prikazujući sve promene u vašoj konstrukciji kroz rendering u realnom vremenu. Pored toga, možete da izvezete Enscape walkthrough kao samostalnu izvršnu datoteku koju želite da distribuirate svojim klijentima ili kolegama. Oni mogu pregledati vaš rad i čak promeniti doba dana.

Delite 360 ° panorame sa kolegama i klijentima u roku od nekoliko sekundi! Enscape vam omogućava generisanje panorama u stereo ili mono. Oni se mogu sačuvati u datoteku ili preneti na klaud, gde su uvek dostupni. Nije potrebna posebna aplikacija!