Napredniji alati - Lakši pristup

Vremena se menjaju, kao i alati koji su vam potrebni. Microsoft je za januar 2020 najavio kraj proširene podrške za Windows 7. Ako planirate da izvršite nadogradnju na Windows 10, onda nema boljeg trenutka za prelazak na Autodesk pretplatu da bi osigurali kompatibilnost softvera.

Zamenite vaše postojeće licence na pretplatu i ostvarite bolji pristup alatima i tehnologiji, uz fleksibilnu kontrolu kako biste bolje upravljali svojim korisnicima i poslovanjem.

Uz Autodesk pretplatu, uvek će vam na raspolaganju biti najnovije Autodesk-ove inovacije i to čim budu objavljene. Uživajte u poboljšanoj tehničkoj podršci bilo kada vam je potrebna; putem telefona, e-pošte ili online razgovora. Pojednostavite radne procese pomoću ugrađenih alata za saradnju. Lako pronađite i upravljajte korisnicima, softverom, plaćanjima i ažuriranjima na jednom mestu, kroz vaš Autodesk nalog.

Obezbedite sve ove funkcije, i još mnogo toga, pridruživanjem milionima korisnika koji već́ imaju koristi od Autodesk pretplate. Prijavite se sada i uštedite do 20%.

Uštedu možete da ostvarite za bilo koji softver koji ispunjava uslove, uključujući; Autodesk-ove industrijske kolekcije, AutoCAD®, Civil 3D®, Revit®, Inventor®, 3ds Max®, Maya® i mnoge druge.

Dobijate softver koji vam je potreban sa:

  • Pristup najnovijim i prethodnim verzijama
  • Pogodnost korišćenja softvera na terenu ili kod kuće
  • Izbor opcija licenciranja; za jednog ili više korisnika

 

Ponuda važi do 25.10.2019. Ne propustite priliku, iskoristite ovu ograničenu ponudu!

 

Šta je Autodesk FY20 Q2-Q3 nadogradnja na pretplatu na globalnu promociju polja (GFP)?

Možete uštedeti do 20% od preporučene maloprodajne cene (SRP) za Autodesk industrijske kolekcije ili većinu pojedinačnih proizvoda kada kupujete odgovarajuće pretplate u trajanju od jedne ili tri godine u varijanti za jednog ili više korisnika i uz zamenu vaših kvalifikovanih trajnih licenci u verzijama od 2014 - do 2019, a koje nisu na aktivnom godišnjem održavanju (Maintenance Plan). Svaki Maintenance plan mora da je istekao 30. aprila 2019. ili pre tog datuma kako bi trajna licenca bila podobna za ovu ponudu. Svaki odgovarajući serijski broj mora da prati svaku odgovarajuću stalnu licencu koju želite da zamenite u okviru promocije. Serijski brojevi moraju biti dostavljeni na: http: //vvv.autodesk.com/tradeinpromo Ili ovlašćenom Autodesk VAR partneru koji ih može proveriti za vas.

 

Koje trajanje pretplate kupci mogu kupiti na popustu?

Klijenti imaju pravo da zamene svoje trajne licence i dobijaju popust na pretplatu na jednu ili tri godine.

 

Da li je popust dostupan i za pretplate za jednog korisnika i za više korisnika?

Da. Ponuda se odnosi na pretplatu za jednog korisnika i za više korisnika. Pored toga, tip  zamenjene licence ne mora biti ista kao i tip kupljene pretplate.

Na primer, korisnik može zameniti AutoCAD za jednog korisnika i kupiti višekorisnički AutoCAD ili bilo koji drugi kvalifikovan proizvod, uključujući kolekcije.

.

Da li je popust dostupan za obnavljanje pretplate?

Ne. Ponuda se odnosi isključivo na nove pretplate koje menjaju trajnu licencu (koja nije na održavanju).

 

Da li se ova ponuda može kombinovati sa bilo kojom drugom ponudom?

Ne. Ponuda se ne može kombinovati sa bilo kojim drugim popustima, promocijama ili drugim podsticajima koje nudi Autodesk, osim ako je posebno navedeno.

 

Ako kupac kupi M&E kolekciju kao deo GFP-a, da li ima pravo na M&E kolekciju sa Arnold paketom?

Da, ako kupac kupi M&E kolekciju kao deo GFP-a, promocija se može kombinovati sa ovim paketom. Prema tome, klijent bi imao pravo da dobije M&E kolekciju na GFP popustu i dobije 5-pack paket Arnold-a besplatno. Imajte na umu da se dužina pretplate za Arnoldove pretplate mora podudarati sa dužinom pretplate za M&E kolekciju.

 

Da li će Autodesk ponuditi puni popust ako korisnik dodaje licence na postojeći ugovor?

Da, za pretplate koje imaju isti rok trajanja. Ova promocija nudi puni procenat popusta ** čak i ako klijent dodaje licence na postojeći ugovor za pretplatu, pod uslovom da su iste dužine (nove na 1 ili 3 godine na postojeći 1-godišnji ili 3-godišnji ugovor).

 

Da li su klijenti obavezni da predaju svoje postojeće serijske brojeve?

Da. Da bi dobili popust, kupci moraju da predaju odgovarajući serijski broj trajnih licenci i više ne koriste licence koja su povezane sa tim serijskim brojevima. Kada je zamena izvršena, serijski broj se ne može više koristiti.

 

Da li klijenti mogu da nastave da koriste trajnu licencu nakon što kupe pretplatu na 1 ili 3 godine sa popustom?

Ne. Kao deo uslova ove ponude, kupac je saglasan da preda kvalifikovanu trajnu licencu i više ne koristi softver koji je povezan sa tim serijskim brojem.

 

Kako klijenti znaju da li je važeći serijski broj trajne licence?

Licenca koja je identifikovana serijskim brojem je kvalifikovana ako je odgovarajuća trajna licenca za verzije od 2014 do 2019. koja nije na održavanju (istekla najkasnije 30. aprila 2019. ili pre tog datuma) i nije korišćena za prethodne promocije. Licence moraju biti komercijalne verzije i registrovane.