Autodesk – “Black Friday” ponuda

Uštedite do 30% na određene proizvode

Novembar, 23, 2018

Sadržaj ponude: Za ograničeni period, kupci mogu dobiti 30% od SRP kada kupe jednu ili više licenci One AutoCAD, AutoCAD LT / LT za Mac ili AutoCAD Revit LT Suite za 1, 2 ili 3-godišnji period.

 

OPŠTE INFORMACIJE

 

 1. Šta je FY19 Q4 „Black Friday“ ponuda?

U periodu od 23. novembra 2018. do 27. novembra 2018. godine, korisnici koji kupe jednu ili više novih licenci za One AutoCAD (AutoCAD with specialized toolsets), AutoCAD LT / LT za Mac ili AutoCAD Revit LT Suite, dobijaju 30% od SRP pri kupovini pretplate na 1, 2 ili 3 godine.

 

 1. Koje zemlje su uključene?

Ova ponuda je dostupna u prodajnom regionu Autodesk EMEA Mature; Evropska ekonomska oblast, uključujući Švajcarsku, Albanija, Bosna i Hercegovina, Kosovo*, Makedonija, Crna Gora, Srbija i EMEA Emerging.

 

 1. Koji proizvodi su uključeni u „Black Friday“ promociju?

Ponuda je dostupna za nove, komercijalne, 1-godišnje ili 2-godišnje ili 3-godišnje pretplate za One AutoCAD (AutoCAD with specialized toolsets), AutoCAD LT / LT za Mac i AutoCAD Revit LT Suite.

 

 1. Kada može početi komunikacija sa kupcima?

Da bi se osigurala konzistentna poruka preko svih kanala, nikakva komunikacija ili reklamiranje diskontne cene ne sme da se desi pre petka 23. novembra 2018.

 

 1. Kada može početi naručivanje diskontovanih SKU-ova?

Narudžbe će biti prihvatane počevši od 23. novembra 2018. godine do 27. novembra 2018. godine (uključujući datume).

 

 1. Zašto je promocija dostupna samo za tako kratak period vremena?

Black Friday / Cyber Monday je globalni događaj, a mnogi dobavljači i partneri nude ove specijalne ponude tokom ovih nekoliko dana. Autodesk je u prošlosti učestvovao samo putem svojih e-prodavnica. Ovoga puta amo pozvali i naše prodajne partnere da se pridruže akciji i učestvuju u promotivnoj ponudi.

 

 1. Da li će Autodesk ovu promociju ponuditi u Autodesk e-prodavnici?

Da, ova kratkoročna promocija takođe će biti aktivna u Autodesk e-prodavnicama u istom vremenskom rasponu.

 

 1. Koji su tipovi pretplate kvalifikovani za popust?

Ponuda je dostupna za jednogodišnje i višegodišnje ugovore (1, 2 ili 3 godine)!

Ova ponuda nije dostupna za mesečne ili kvartalne ugovore.

 

 1. Koliko sniženih proizvoda može da se kupi?

Ne postoji ograničenje broja novih pretplata (licenci) koje se mogu kupiti.

 

 1. Da li su „named accounts“ kvalifikovani da učestvuju u ovoj ponudi?

Popusti koje nudi Autodesk u okviru ove ponude ne mogu se kombinovati sa popustima koje Autodesk obezbeđuje za „named accounts“ u skladu sa bilo kojim relevantnim ugovorima. Primer: EBA ugovori (Enterprise Business Agreements) nisu kvalifikovani za ovu promociju. „Named accounts“ mogu da izaberu ili ugovoreni popust ILI promotivni popust, ali ne i oba.

Ova ponuda se ne može kombinovati sa programom popusta za kupce iz segmenta državne uprave.

 

 1. Da li je moguća pro-rate kalkulacija cena?

Da, možete terminski kalkulisati cenu za dodatne licence po promotivnoj ceni kako biste ih uskladili sa krajnjim datumima isteka postojećih ugovora na koje se dodaju licence.

 

 1. Da li je moguć́ kasniji datum početka?

Da, u skladu sa Autodesk-ovom postojećom politikom, možete naručiti koristeći promotivni popust i zatražiti datum početka ugovora do 30 dana u budućnosti.

 

 

AUTODESK REZERVIŠE PRAVO DA U BILO KOM TREENUTKU, BEZ PRETHODNE NAJAVE, DELIMIČNO ILI U CELOSTI PREKINE, SUSPENDUJE ILI MODIFIKUJE PROMOCIJU. CENE ZA AUTODESK SOFTVER SU PROMENLJIVE I MOGU SE RAZLIKOVATI OD TRŽIŠTA DO TRŽIŠTA.

Ponuda podložna slobodnom učešću kanala prodaje. Prodajni partneri su nezavisni i slobodni da postavljaju svoje cene. Cene kod različitih prodavaca se mogu razlikovati.

Autodesk, Autodesk logo, Revit, BIM 360 i Fusion su registrovani zaštićeni žigovi ili zaštićeni žigovi Autodesk, Inc. i/ili njegovih podružnica i/ili povezanih kompanija u SAD i/ili drugim zemljama. Svi ostali brendovi, nazivi proizvoda ili zaštitni znaci pripadaju njihovim nosiocima. Autodesk zadržava pravo da izmeni ponudu proizvoda i usluga, specifikacije i cene u bilo koje vreme bez prethodne najave i nije odgovoran za štamparske ili grafičke greške koje se mogu pojaviti u ovom dokumentu.

© 2018 Autodesk, Inc. Sva prava zadržana.