AGA-CAD Tools4Revit

Novo u našoj ponudi

Novembar, 13, 2018

 

AGACAD Ltd, razvija industrijske tehnologije usmerene na BIM i upravljanje informacijama o objektima, sa zadovoljstvom objavljuje da je postao jedan od prvih partnera iz oblasti arhitekture, inženjeringa i građevine (AEC) kompanije Autodesk Inc., proizvođača Revita, vodeće svetske softverske platforme za BIM.

Dobijanje AEC Industry Partners statusa je novo priznanje vrednosti koju pružaju AGACAD-ova rešenja - vreme, novac i stres koji oni štede - korisnicima Revit-a širom sveta automatizujući veliki deo njihovog rada i dodajući moćne, nove funkcionalnosti za određene industrije, regije i firme.

Autodesk AEC Industry Partners su pouzdani dobavljači tehnologija koje Autodesk bira za svoja specifična rešenja čime dopunjuje sopstvenu ponudu. Partneri se nadovezuju na Autodeskove BIM i klaud platforme kako bi kupcima omogućili efikasniji rad, pružili bolji dizajn i smanjili greške. AEC Industry Partners znak je deo strategije kojom Autodesk donosi nove tehnologije u radne procese AEC industrije.

"Kako se složenost projekta povećava, a projektni timovi postaju geografski rasprostranjeni, profesionalci moraju pronaći nove, inovativnije načine za saradnju. AGACAD rešenja, kao dodatak Revit-u, omogućavaju Autodesk korisnicima da primenjuju BIM kao platformu za inženjering i saradnju, a ne samo kao alat za modeliranje i dokumentaciju".

AGACAD-ov Precast Concrete Suite, za detaljno modeliranje prefabrikovanih zidova, podova i stubova u Revit-u, jedno je od prvih rešenja koje Autodesk nudi u okviru novog partnerskog aranžmana. Paket pomaže da Revit bude primarni izbor za BIM.