Autodesk Flash Promo

Septembar, 25, 2018

 

 

 1. Šta je FI19 Q3 Flash ponuda?

Između 25. septembra 2018. i 9. oktobra 2018 (oba datuma su uključena) kupci koji kupe jednu ili više novih licenci za One AutoCAD, AutoCAD LT/LT za Mac, AutoCAD Revit LT Suite ili Maya LT stiču pravo na 25% popusta od SRP (preporučena prodajna cena), kada kupuju pretplatu na 2 ili 3 godine, odnosno 20% popusta na SRP pri kupovini jednogodišnje pretplate.

 1. Koje zemlje su uključene?

Ponuda je dostupna u Autodesk EMEA Mature regionu (Evropska ekonomska oblast, uključujući Švajcarsku), kao i Albanija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Srbija.

 1. Koji su proizvodi uključeni u FLASH prodaju?

Ponuda je dostupna za nove 1-godišnje, 2-godišnje ili 3-godišnje pretplate za One AutoCAD (AutoCAD with specialized toolset), AutoCAD LT/LT za Mac, AutoCAD Revit LT Suite i Maya LT.

 1. Kada mogu započeti naručivanje?

Narudžbe će biti prihvatane od 25. septembra 2018. godine do 9. oktobra 2018. godine (uključujući ove datume).

 1. Zašto je promocija dostupna samo za tako kratko vreme?

Autodesk je u prošlosti testirao kratkoročne prodajne akcije putem sopstvene e-prodavnice. Ovoga puta uključeni su i prodajni partneri da se pridruže i učestvuju u promotivnoj ponudi.

Vremenski ograničene ponude su se pokazale kao najefikasnije jer kupcima koji su pokazali interesovanje za pomenute proizvode, a još ih nisu kupili ostavljaju ograničeno vreme za odlučivanje i podstiču ih da odmah reaguju.

 1. Da li će Autodesk ovu promociju ponuditi u Autodesk e-prodavnici?

Da, ova kratkoročna promocija takođe će biti objavljena u našoj elektronskoj prodavnici u istom vremenskom periodu (cene u Autodesk e-prodavnici su za tržište EU).

 1. Koje vremenske opcije za pretplatu su kvalifikovane za popust?

Ponuda je dostupna samo za godišnje i višegodišnje ugovore (1, 2 ili 3 godine)!

Nijedna ponuda nije dostupna za mesečne ili kvartalne termine.

 1. Koliko licenci, po ovim uslovima, može da se kupi?

Ne postoji ograničenje broja novih pretplata koje se mogu kupiti.

 1. Da li su imenovani korisnici (Named Accounts) kvalifikovani da učestvuju u ovoj ponudi?

Popusti koje nudi Autodesk u okviru ove ponude ne mogu se kombinovati sa bilo kojim drugim popustima koje Autodesk obezbeđuje po bilo kom drugom osnovu. Primer: računi sa EBA (Enterprise Business Agreements) nisu prihvatljivi. „Named Accounts“ korisnici mogu izabrati ugovoreni popust ili promotivni popust, ali ne i oba.

 1. Da li je moguća „pro-rate“ cena?

Da, možete kupiti dodatne licence po promotivnom popustu, uz „pro-rated“ kalkulaciju cene, kako bi ih uskladili sa datumom isteka ugovora za postojeće licence.

 1. Da li je moguće postaviti datum početka u budućnosti?

Da, u skladu sa postojećom politikom Autodeska, možete naručiti licence sa promotivnim popustom i zatražiti da datum početka ugovora bude do 30 dana u budućnosti, od dana poručivanja.

Napomena:

Autodesk zadržava pravo da otkaže, suspenduje ili menja jedan deo ili celu promociju u svakom trenutku bez prethodnog obaveštenja, iz bilo kog razloga, koristeći svoje diskreciono pravo.

Prodajni partneri su nezavisni i slobodni da samo određuju svoje cene. Cene kod pojedinih prodavaca se mogu razlikovati. Autodesk, Autodesk logotip, Revit BIM 360, i Fusion su registrovani zaštitni znaci ili zaštitni znakovi Autodesk, Inc., i/ili njegovih zavisnih preduzeća i/ili filijale u SAD i/ili drugim zemljama. Svi ostali brendovi, nazivi proizvoda ili zaštitni znak pripadaju njihovim nosiocima. Autodesk zadržava pravo izmene ponuda, specifikacija i cena proizvoda i usluga u bilo koje vreme bez prethodne najave i nije odgovoran za tipografske ili grafičke greške koje se mogu pojaviti u ovom dokumentu.